✔ Snelle levering ✔ Geweldig assortiment ✔ Veilig betalen! ✔ 24/7 klantenservice

Alle benodigdheden voor padel

Wanneer je start met padel, is het belangrijk dat je alle benodigdheden hebt om te kunnen starten. Wij leggen u kort uit wat de padel benodigdheden zijn, zodat u zo snel mogelijk op de baan kunt staan!

Padel racket

Een padel racket is eigenlijk het meest belangrijke wanneer je gaat beginnen met padel. Zonder racket kan je namelijk niet spelen. Wanneer u van plan bent om een padel racket te kopen, hebben wij een aantal tips voor u. Lees hier hoe u een padel racket kiest. Een racket staat toch wel echt centraal bij alle padel benodigdheden. 

Het is momenteel niet mogelijk om af te rekenen op onze website. Indien u op zoek bent naar een padel racket, dan verzoeken wij u om Padelstore.com te bezoeken. Met de code 'padelpuntnl10' ontvang je daar nu 10% korting op het gehele assortiment!

Schoenen

Het is bij padel belangrijk om schoenen te dragen met veel grip. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de ondergrond van de padelbaan. Deze ondergrond kan zijn gemaakt van gras, gravel of beton. De zool die u moet kiezen is dus afhankelijk van deze grond. Bij padel beweegt u constant. Daarom moet de zool zorgen voor extra grip en voorkomen dat u uitglijdt. Voor meer informatie over padel schoenen kunt u hier klikken

Sportkleding

Het is natuurlijk mogelijk om normale kleding te dragen tijdens het sporten, maar dit zit totaal niet comfortabel. Daarom raden wij aan om sportkleding te dragen. Dit zit zeer comfortabel waardoor u gemakkelijk en snel kunt bewegen. Dit is zeer belangrijk bij een sport als deze. 

Contact opnemen

Heeft u vragen over de benodigdheden voor padel? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan 24/7 voor u klaar!